Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 211g695kcal4.2g6.3g73.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton211g44kcal0.6g3.4g0g0.2g
Sipuli 105g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Munakoiso 842g188kcal4.2g26.1g1.7g21.1g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow1053g3790kcal126.3g789.5g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10077kcal281.6g1678g236g48.4g
Valittu annoskoko2500g5039kcal140.8g839g118g24.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2519kcal70.4g419.5g59g12.1g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368