Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima117g457kcal34g0g35.2g0g
Katkarapu 781g534kcal112.8g0g8.6g0g
Tomaattimurska 977g287kcal5.5g51.8g2g18.6g
Hunaja 13g42kcal0.1g10.3g0g0g
Valkosipuli 6.8g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli 107g33kcal1.3g5.2g0.2g1.8g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g488g1221kcal48.8g210g17.1g34.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g88kcal0g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5338kcal406g556.8g145.8g109.4g
Valittu annoskoko2500g2669kcal203g278.4g72.9g54.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1335kcal101.5g139.2g36.5g27.4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471