Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1909g2743kcal305.4g0g169.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Creme Bonjour Yrttitarha363g1089kcal12.3g22.1g105.2g0g
Tilli, tuore 218g65kcal8g2g1.7g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7803kcal651.8g49.8g553.6g10.2g
Valittu annoskoko2500g3902kcal325.9g24.9g276.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1951kcal163g12.5g138.4g2.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571