Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g366g402kcal65.8g7.3g11g0g
Katkarapu 439g300kcal63.3g0g4.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore29g7.3kcal0g2.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g439g89kcal2.6g16.7g1.3g6.1g
Kurkku, tuore439g44kcal2.6g7.4g0.4g3.1g
Jäävuorisalaatti, rapea585g59kcal6.4g4.7g1.2g7g
Tilli, tuore 29g8.8kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1909kcal286.8g94.2g39.2g40.6g
Valittu annoskoko2500g955kcal143.4g47.1g19.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna1250g477kcal71.7g23.6g9.8g10.2g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616