Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1973g2644kcal175.6g359.1g51.3g84.8g
Sitruunamehu, laimentamaton395g83kcal1.2g6.3g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 76g673kcal0g0g76.1g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.5g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6941kcal360.8g751.2g256.2g180.4g
Valittu annoskoko2500g3470kcal180.4g375.6g128.1g90.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1735kcal90.2g187.8g64.1g45.1g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788