Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 123g155kcal13.5g0.3g11.1g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Punaherukka 205g116kcal3g15.4g0.8g10.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%410g246kcal13.1g29.1g8.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 123g155kcal13.5g0.3g11.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.2g33kcal0g8.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 256g1377kcal2.3g1.8g153.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g759g637kcal8.3g138.9g3g13.7g
Fariinisokeri144g583kcal0g143.4g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl62g356kcal13g3.3g31.1g7.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)400g1280kcal55.2g232g12.8g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9909kcal244.8g1153g463.8g162.4g
Valittu annoskoko2500g4955kcal122.4g576.5g231.9g81.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2477kcal61.2g288.3g116g40.6g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218