Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto124g348kcal23.6g0g27.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Vesi1462g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 502g406kcal7.9g84.4g0.3g15g
Juuriselleri 184g58kcal2.3g8.5g0.4g5.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl16g145kcal0g0g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2131kcal78.6g212.8g95g48.8g
Valittu annoskoko2500g1066kcal39.3g106.4g47.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna1250g533kcal19.7g53.2g23.8g12.2g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279