Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g218g698kcal21.8g141.8g4.4g22.9g
Vehnäjauho puolikarkea 218g748kcal22.2g152.7g2.6g7.6g
Vesi571g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1107g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 369g512kcal46.1g1.1g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3917kcal180.2g591.2g86.4g61g
Valittu annoskoko2500g1958kcal90.1g295.6g43.2g30.5g
Annoskoko puolitettuna1250g979kcal45.1g147.8g21.6g15.3g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274