Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)290g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1933g392kcal11.6g73.5g5.8g27.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g145g22kcal1.4g2.9g0.3g2g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.7g0g
Valkosipuli 58g63kcal4.6g9.5g0.3g1.2g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2307kcal42.8g199.6g149.4g70.4g
Valittu annoskoko2500g1154kcal21.4g99.8g74.7g35.2g
Annoskoko puolitettuna1250g577kcal10.7g49.9g37.4g17.6g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927