Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 309g71kcal5.6g7.4g0.6g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g309g87kcal1.9g18.4g0.6g7.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g250kcal0g0g27.8g0g
Tomaattimurska 206g61kcal1.2g10.9g0.4g3.9g
Vesi412g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 824g639kcal144.7g0g5.8g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g412g659kcal74.2g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3533kcal455.2g73.4g152.8g36.2g
Valittu annoskoko2500g1766kcal227.6g36.7g76.4g18.1g
Annoskoko puolitettuna1250g883kcal113.8g18.4g38.2g9.1g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895