Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 78g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 254g33kcal2.8g2.5g0.5g3g
Ruohosipuli 39g8.8kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 449g598kcal37.9g79.1g9g22.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 391g251kcal12.5g18.8g13.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)391g586kcal62.5g15.6g31.3g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 850g465kcal13.5g111.4g1.4g7.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 29g5.8kcal0.2g0.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4287kcal261.8g465.6g151.6g70.8g
Valittu annoskoko2500g2143kcal130.9g232.8g75.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1072kcal65.5g116.4g37.9g17.7g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964