Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 679g2329kcal69.2g475.1g8.1g23.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 290g2060kcal2.2g1.2g232g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Sokeri174g707kcal0g173.8g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 696g209kcal20g25.1g0.7g0g
Puolukka 290g113kcal1.3g19.7g1.5g7.5g
Raparperi 232g78kcal1.6g12.8g0.2g3.2g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11071kcal191g1433g485g69.2g
Valittu annoskoko2500g5536kcal95.5g716.5g242.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2768kcal47.8g358.3g121.3g17.3g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068