Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g536g589kcal41.8g96.4g2.7g48.7g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe, punanen2.1g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 964g220kcal5.4g33.3g2.9g13.5g
Paprika keltainen 86g26kcal0.8g4.4g0.2g1.7g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%857g1457kcal171.4g0g85.7g0g
Oliiviöljy 21g190kcal0g0g21.4g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5032kcal443.2g277.8g226.6g129.6g
Valittu annoskoko2500g2516kcal221.6g138.9g113.3g64.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1258kcal110.8g69.5g56.7g32.4g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373