Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g27g146kcal0.1g0.1g16.2g0g
Katkarapu 203g139kcal29.3g0g2.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)27g47kcal0.5g0.9g4.6g1.2g
Sipuli (kuorittu)405g110kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 270g536kcal3.7g4.9g54.1g11.9g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Katkarapu 1216g832kcal175.6g0g13.4g0g
Ketsuppi 270g247kcal3.4g51.9g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4367kcal446.4g203.6g185.6g49.2g
Valittu annoskoko2500g2184kcal223.2g101.8g92.8g24.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1092kcal111.6g50.9g46.4g12.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073