Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g944g1039kcal198.3g0g23.6g0g
Rypsiöljy 33g292kcal0g0g33.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g460g129kcal2.8g27.4g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)354g96kcal4.6g17g0.7g6g
Soijakastike 71g43kcal3.7g6.7g0.1g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g71g67kcal3g13.5g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g331g76kcal5.6g10.6g1.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g236g125kcal13.5g12.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3732kcal463g175.4g123.6g35g
Valittu annoskoko2500g1866kcal231.5g87.7g61.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna1250g933kcal115.8g43.9g30.9g8.8g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446