Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho sunnuntai989g3462kcal118.7g702.2g20.8g34.6g
Grahamjauho, 1 dl289g1039kcal37.5g199g8.7g36.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen206g1484kcal0g0g164.8g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 69g51kcal9g0.8g0.3g4.7g
Maito, Kevyt687g316kcal22g33g10.3g0g
Sokeri 192g781kcal0g192.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14419kcal388.2g2254.6g421g150.8g
Valittu annoskoko2500g7210kcal194.1g1127.3g210.5g75.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3605kcal97.1g563.7g105.3g37.7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187