Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)394g106kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Pekoni rasvainen 208g783kcal25g0g77.1g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton648g1426kcal72.6g16.2g123.1g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1250g684kcal19.9g163.9g2.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5999kcal245.2g398g406.2g35.8g
Valittu annoskoko2500g3000kcal122.6g199g203.1g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1500kcal61.3g99.5g101.6g9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218