Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka595g2262kcal136.9g0g178.6g0g
Cashewpähkinä 238g1367kcal47.6g44.8g110.4g8.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 595g441kcal4.5g92.3g2.4g6.5g
Fariinisokeri119g483kcal0g118.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos119g857kcal0.6g0.6g95.2g0g
Päärynä kuorittu 595g258kcal1.8g47.6g0.6g23.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka238g24kcal2.6g1.9g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11385kcal388g612.2g775.4g80.8g
Valittu annoskoko2500g5693kcal194g306.1g387.7g40.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2846kcal97g153.1g193.9g20.2g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597