Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g481g120kcal4.8g23.6g1g12g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 668g478kcal12.2g96.4g1.3g7.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl334g401kcal11.4g12g33.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g535g909kcal101.5g0g53.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3934kcal264.2g272.4g185.2g40.4g
Valittu annoskoko2500g1967kcal132.1g136.2g92.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna1250g984kcal66.1g68.1g46.3g10.1g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759