Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1239g396kcal40.9g55.7g0g0g
Sokeri 372g1508kcal0g371.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen165g1189kcal0g0g132.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 725g2486kcal73.8g507.2g8.7g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11160kcal229.4g1868.2g281.6g50.8g
Valittu annoskoko2500g5580kcal114.7g934.1g140.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2790kcal57.4g467.1g70.4g12.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172