Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)89g196kcal11.6g0.4g16.5g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]622g684kcal91.4g6.2g31.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g444g151kcal0.9g31.5g1.3g8g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )267g133kcal1.6g32g0.5g1.9g
Oltermanni, perinteinen178g640kcal44.4g0g51.5g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 178g132kcal1.3g27.5g0.7g2g
Makaroni, pasta 391g1280kcal39.8g259.6g4.3g13.1g
Rypsiöljy 284g2514kcal0g0g284.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11804kcal382g799.6g780.4g50g
Valittu annoskoko2500g5902kcal191g399.8g390.2g25g
Annoskoko puolitettuna1250g2951kcal95.5g199.9g195.1g12.5g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607