Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g838g922kcal192.7g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)279g75kcal3.6g13.4g0.6g4.7g
Makaroni, pasta 279g914kcal28.5g185.5g3.1g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g377kcal0g0g41.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g140g363kcal37.7g0g23.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%559g894kcal15.1g15.1g83.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 363g66kcal2g9.1g1.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7222kcal559.2g446.2g339.4g33.2g
Valittu annoskoko2500g3611kcal279.6g223.1g169.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1806kcal139.8g111.6g84.9g8.3g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76642