Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1415g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g377g642kcal71.7g0g37.7g0g
Keittojuurekset, apetit189g49kcal1.7g9.1g0.6g4.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g519g368kcal8.3g81.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2118kcal163.4g181.2g77.6g8.6g
Valittu annoskoko2500g1059kcal81.7g90.6g38.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna1250g530kcal40.9g45.3g19.4g2.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681