Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)197g730kcal27.6g108.5g15.8g21.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.6g0g0g
Voi 141g1022kcal1.7g0.6g114.5g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1127g503kcal2.1g106.1g1.1g20.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.9g2.5g7.4g
Sokeri 70g286kcal0g70.4g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)197g730kcal27.6g108.5g15.8g21.7g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Voi 282g2043kcal3.4g1.1g229g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13483kcal206.8g1324.6g789.2g142.2g
Valittu annoskoko2500g6742kcal103.4g662.3g394.6g71.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3371kcal51.7g331.2g197.3g35.6g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918