Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2083g228kcal11.7g29.2g2.1g14.6g
Sokeri 152g615kcal0g151.4g0g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g189g38kcal0g12.3g0g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1784kcal26.2g386.4g4.8g30.8g
Valittu annoskoko2500g892kcal13.1g193.2g2.4g15.4g
Annoskoko puolitettuna1250g446kcal6.6g96.6g1.2g7.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041