Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi682g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 341g111kcal2.1g19g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)341g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 568g711kcal119.3g0g25.6g0g
Naudan paahtopaisti568g631kcal122.7g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3090kcal497g70.8g83.6g29g
Valittu annoskoko2500g1545kcal248.5g35.4g41.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna1250g773kcal124.3g17.7g20.9g7.3g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355