Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)356g1246kcal45.6g248g6.8g11.4g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 27g78kcal2.9g4g5.6g0.1g
Hirvenliha 240g270kcal50.8g0g7.2g0g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 53g76kcal6.7g0.2g5.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 445g203kcal13.3g21.4g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3772kcal239.8g551.4g63.8g24.6g
Valittu annoskoko2500g1886kcal119.9g275.7g31.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1250g943kcal60g137.9g16g6.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639