Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)426g1489kcal54.5g296.6g8.1g13.6g
Tonnikala öljyssä 479g909kcal129.8g0g43.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g479g134kcal5.3g23g1.9g14.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g532g133kcal6.9g22.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)372g101kcal4.8g17.9g0.7g6.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g133g386kcal43.9g1.7g22.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g706kcal0g0g79.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7713kcal490.4g723g314.6g68.6g
Valittu annoskoko2500g3857kcal245.2g361.5g157.3g34.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1928kcal122.6g180.8g78.7g17.2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139