Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 667g226kcal20.4g32.7g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g29g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1334g4576kcal135.9g933.5g16g46.7g
Margariini 80 % laktoositon 233g1632kcal1.5g0g183.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14133kcal344.6g2165.4g424.6g96.2g
Valittu annoskoko2500g7066kcal172.3g1082.7g212.3g48.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3533kcal86.2g541.4g106.2g24.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250