Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke312g312kcal56.2g0g9.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 734g559kcal13.8g113.8g1.5g7.3g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 918g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g459g275kcal4.6g20.6g18.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2359kcal151.8g278.2g59.8g22.6g
Valittu annoskoko2500g1180kcal75.9g139.1g29.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna1250g590kcal38g69.6g15g5.7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736