Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 21g71kcal0.1g17.3g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix43g39kcal0.4g9g0.2g0g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore43g11kcal0g3.8g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1068g321kcal10.7g64.1g2.1g10.7g
Silakkafilee 1282g1842kcal205.1g0g114.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4585kcal435g189g233.4g22.8g
Valittu annoskoko2500g2292kcal217.5g94.5g116.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1146kcal108.8g47.3g58.4g5.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092