Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1045g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos21g151kcal0.1g0.1g16.7g0g
Paprikajauhe 5.2g17kcal0.8g1g0.7g2g
Lihaliemikuutio Maggi23g64kcal2.1g1.6g5.3g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g209g314kcal56.4g3.1g7.7g0.2g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g314g69kcal3.1g14.1g0g6.3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g188g47kcal1.9g9.2g0.4g4.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 523g398kcal9.8g81g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2235kcal154.8g240.4g64.4g42.8g
Valittu annoskoko2500g1118kcal77.4g120.2g32.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna1250g559kcal38.7g60.1g16.1g10.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80271