Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss692g194kcal9g33.9g2.1g20.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%554g609kcal14.9g14.9g55.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto185g517kcal35.1g0g40.6g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)461g1545kcal55.8g303g10.6g32.3g
Tonnikala vedessä 554g578kcal124.2g0g8.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 55g490kcal0g0g55.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7864kcal478g703.6g344.8g106.2g
Valittu annoskoko2500g3932kcal239g351.8g172.4g53.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1966kcal119.5g175.9g86.2g26.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047