Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150g260kcal26.3g0g17.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl199g678kcal4g6g69.8g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Vesi997g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 997g759kcal18.7g154.6g2g10g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3878kcal106.4g346.2g217g24.4g
Valittu annoskoko2500g1939kcal53.2g173.1g108.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna1250g970kcal26.6g86.6g54.3g6.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542