Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 570g1262kcal99.7g0g96.9g0g
Oliiviöljy 21g189kcal0g0g21.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 214g39kcal1.2g5.3g0.9g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g356g72kcal2.1g13.5g1.1g5g
Sipuli (kuorittu)242g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)712g214kcal7.1g42.7g1.4g7.1g
Spagetti, Barilla313g1097kcal37.6g226.3g4.7g9.4g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Tomaattisalsa 43g11kcal0.4g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5959kcal307g611g254.4g56.6g
Valittu annoskoko2500g2979kcal153.5g305.5g127.2g28.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1490kcal76.8g152.8g63.6g14.2g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704