Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g807g194kcal14.5g24.2g4g15.3g
Sipulikuutiot rainbow807g81kcal12.1g12.1g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)81g508kcal0g0g56.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki807g1210kcal8.1g48.4g104.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3984kcal69.4g169.4g330.6g41.8g
Valittu annoskoko2500g1992kcal34.7g84.7g165.3g20.9g
Annoskoko puolitettuna1250g996kcal17.4g42.4g82.7g10.5g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888