Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g130kcal0.1g0.1g14.5g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g724g1231kcal137.6g0g72.4g0g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.7g0.5g1.6g
Vesi1267g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3407kcal303.2g111.8g185.6g15.6g
Valittu annoskoko2500g1703kcal151.6g55.9g92.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g852kcal75.8g28g46.4g3.9g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891