Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 418g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 57g500kcal0g0g56.5g0g
Oivariini, 60 (100g)59g322kcal0.6g0.6g35.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl837g2845kcal16.7g25.1g292.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g837g201kcal15.1g25.1g4.2g15.9g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7894kcal72.4g129.8g778.6g41.8g
Valittu annoskoko2500g3947kcal36.2g64.9g389.3g20.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1973kcal18.1g32.5g194.7g10.5g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957