Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1037g1721kcal197g0g103.7g0g
Kananmuna kuoreton 143g203kcal17.8g0.4g14.6g0g
Creme bonjour levite valkosipuli246g443kcal20.7g9.1g36.9g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 91g339kcal20.2g0g29g0g
Sipuli (kuorittu)907g245kcal11.8g43.5g1.8g15.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 58g516kcal0g0g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6974kcal537.8g112g488.8g32g
Valittu annoskoko2500g3487kcal268.9g56g244.4g16g
Annoskoko puolitettuna1250g1744kcal134.5g28g122.2g8g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82811