Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 105g78kcal13.8g1.2g0.4g7.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )36g320kcal0g0g35.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 204g619kcal17.8g112.8g3.9g28.3g
Grahamjauho 525g1721kcal55.4g318.5g11.5g52g
Vehnäjauho puolikarkea 567g1945kcal57.8g396.7g6.8g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9365kcal289.6g1658.4g115.8g214.6g
Valittu annoskoko2500g4683kcal144.8g829.2g57.9g107.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2341kcal72.4g414.6g29g53.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901