Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)866g260kcal8.7g51.9g1.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.6g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Vesi1212g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light173g312kcal14.5g6.4g26g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g43kcal2.1g0.3g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g290kcal8.6g59.1g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2321kcal73.8g252.2g112.4g28.2g
Valittu annoskoko2500g1161kcal36.9g126.1g56.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g580kcal18.5g63.1g28.1g7.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323