Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 874g666kcal16.4g135.5g1.7g8.7g
Lenkki, kevyt sininen HK874g1486kcal87.4g87.4g87.4g0.9g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%577g923kcal15.6g15.6g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6244kcal243.4g493.8g351.8g25.2g
Valittu annoskoko2500g3122kcal121.7g246.9g175.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1561kcal60.9g123.5g88g6.3g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335