Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 475g534kcal100.4g0g14.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 665g282kcal65.3g2.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)646g175kcal8.4g31g1.3g11g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g713g145kcal4.3g27.1g2.1g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2270kcal356.8g121.6g36.8g42g
Valittu annoskoko2500g1135kcal178.4g60.8g18.4g21g
Annoskoko puolitettuna1250g568kcal89.2g30.4g9.2g10.5g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361