Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 566g694kcal119.7g0g23.5g0g
Sipuli 190g58kcal2.4g9.1g0.4g3.2g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 76g58kcal3.4g9.8g0.2g0.8g
Oivariini, 60 (100g)11g60kcal0.1g0.1g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 762g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g620g372kcal9.3g80.6g0.6g5.6g
Oliiviöljy 44g390kcal0g0g44.1g0g
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3562kcal280.6g252.4g153g28.8g
Valittu annoskoko2500g1781kcal140.3g126.2g76.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna1250g890kcal70.2g63.1g38.3g7.2g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236