Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 358g1101kcal98.1g9g75.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.8g0.7g2g
Siirappi 126g378kcal0.1g93g0g0g
Sokeri 76g309kcal0g76.2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g538g172kcal17.7g24.2g0g0g
Rusina 72g210kcal2g43.1g0.4g7g
Vesi1195g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 76g261kcal4.6g57.6g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5262kcal256.8g687.8g153.8g21.6g
Valittu annoskoko2500g2631kcal128.4g343.9g76.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1316kcal64.2g172g38.5g5.4g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428