Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1484g569kcal14.8g102.4g3g37.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )45g401kcal0g0g44.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Hunaja67g224kcal0.7g54.7g0g0g
Saksanpähkinä 104g706kcal15.3g3.4g67.7g16.5g
Vuohenjuusto President445g1148kcal84.6g2.2g89g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6293kcal240.4g360.2g409.8g119.2g
Valittu annoskoko2500g3146kcal120.2g180.1g204.9g59.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1573kcal60.1g90.1g102.5g29.8g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701