Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g64g223kcal0g1.9g24.2g0g
Becel juokseva, annos 10g148g979kcal0g0g109.7g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g636g2828kcal45.1g431.6g125.2g22.2g
Vispikerma Flora 20%530g1165kcal15.9g26.5g105.9g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)424g237kcal36g21.2g0.8g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g275g1540kcal23.1g151.5g93.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g159g866kcal7.9g93.7g50.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 180g731kcal0g179.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21g0g0g
Liivatelehti, gelatiini32g111kcal27.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17542kcal310.6g1855.6g1020.4g44.4g
Valittu annoskoko2500g8771kcal155.3g927.8g510.2g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g4386kcal77.7g463.9g255.1g11.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963