Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras577g1847kcal79.7g334.8g18.5g47.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)369g406kcal92.4g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g273g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g35g8.6kcal0.7g1.1g0.1g0g
Soijakastike 42g25kcal2.1g3.9g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g577g346kcal11.5g49.1g11.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)577g346kcal5.8g26g23.1g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Korppujauho 29g106kcal3g21.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6377kcal400.4g902.8g118.8g108.6g
Valittu annoskoko2500g3189kcal200.2g451.4g59.4g54.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1594kcal100.1g225.7g29.7g27.2g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964