Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g551g330kcal8.3g71.6g0.6g5g
Vesi1101g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)367g128kcal8.8g24.6g0g11g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g115g321kcal21.8g0g25.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen367g510kcal69.7g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2580kcal217.2g192.4g103g32g
Valittu annoskoko2500g1290kcal108.6g96.2g51.5g16g
Annoskoko puolitettuna1250g645kcal54.3g48.1g25.8g8g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438