Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta110g298kcal8.3g54.1g5.5g5.5g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g64g237kcal8.9g46.4g1.6g2.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%394g237kcal12.6g28g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 108g155kcal13.5g0.3g11.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha985g1636kcal187.2g0g98.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g443g90kcal2.7g16.9g1.3g6.2g
Basilika, tuore197g79kcal6.1g9.9g1.6g7.7g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g197g670kcal49.3g0g53.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6802kcal577.2g311.2g361.4g44g
Valittu annoskoko2500g3401kcal288.6g155.6g180.7g22g
Annoskoko puolitettuna1250g1700kcal144.3g77.8g90.4g11g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159